Idag kickar Blogg100 igång, en rörelse startat av Fredrik Wass som i år fyller femårsjubileum. Fredrik beskriver det bäst på sin blogg:

“Självklart kan jag inte motstå att arrangera Blogg100 för femte året i rad – utmaningen som går ut på att blogga varje dag, 100 dagar i rad. Tusentals svenska bloggare har deltagit i utmaningen de senaste fyra åren.”

Är definitivt ingen van bloggare, därför har jag kollat in facebookgruppen och andras tidigare lärdomar från #blogg100. Viktigaste tipset var att köra hårt utan blicka tillbaka.

Dålig text? Publicera.
Kort text? Publicera.
Tråkig ämne? Dina läsarna kanske inte håller med.. Så publicera för fan!

Leker med idén om att belöna mig själv med en Ben & Jerrys för varje tioende blogginlägg. Men då kan jag glömma bort beach body 2016… Nåja, nu håller vi tummarna och hoppas att jag orkar köra det långa loppet!

Fridens liljor,
Chris AliagaTwitter & Instagram

#Blogg100 med Chris Aliaga

1 av 100 klara!